het goede leven – Brummen of Den Dolder

Op de rand van de Veluwe en de IJsselvallei bent u te gast op een prachtige historische buitenplaats in Brummen. Bijzonder ingerichte hotelkamers en een in Engelse landschapsstijl ingericht landgoed bieden alle entourage tot genieten. De kasteelheer leidt u rond en vertelt u graag over de geschiedenis. We brengen een bezoek aan het kleinste stadje van Nederland -Bronckhorst- waarbij oog is voor plaatselijke historie. Geen beter leven dan een goed leven!

Hotel Ernst Sillem Hoeve in Den Dolder is gevestigd in een voormalig koetshuis uit 1880, gelegen in een 7 hectare groot eigen park. Hier komen grandeur uit het verleden en de moderne faciliteiten van nu samen; er is een infrarood sauna en een zwembad, Tijdens deze training gaat u zeker naar buiten. De bosrijke omgeving van Lage Vuursche en Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug en paleis Soestdijk ‘om de hoek’ zijn bij uitstek geschikt om afstand te nemen van uw werk.

Kasteel Engelenburg
2020 28 – 30 september | 23 – 25 november
2021 22 – 24 februari | 12 – 14 april |

hotel Ernst Sillem Hoeve
2021 15 – 17 maart | 5 – 7 mei | 5 – 7 juli

Neem voor meer informatie contact op met Margriet Hovens 072 589 1570 margriet.hovens@looftrainingen.nl. U kunt ook online de brochure aanvragen.
Al gekozen? Dan kunt u zich hier aanmelden.