Accommodaties

Loof verzorgt Pensioen in Zicht trainingen (PIZ) in verschillende accommodaties en op diverse locaties in het land. Voor de mogelijkheden van voor- of na-overnachten, neemt u direct contact op met de locatie waar de training wordt gegeven.

In het prachtige blooming hotel, gelegen in de heerlijkheid Bergen, geeft Loof jaarlijks een aantal trainingen. De accommodatie ligt in het unieke beschermde duingebied tussen Bergen en Schoorl en ca. een half uur lopen van het kunstenaarsdorp Bergen: dit alles staat garant voor drie heerlijke dagen.

In blooming hotel in Bergen worden 3-daagse pensioentrainingen gegeven.

Château Holtmühle is een uniek historisch kasteel uit de middeleeuwen waar u zich met recht de koning te rijk voelt. Rust en een luxueuze ambiance in een romantische omgeving zorgen dat u zich in stijl kunt laten verwennen. Een nacht in één van de 66 geweldig sfeervolle kamers voorzien van alle gemakken maken dat u zich meteen kasteelvrouw en -heer voelt.

In château Holtmühle in Tegelen worden 3-daagse pensioentrainingen gegeven.

Hotel De Keizerskroon, gelegen naast Paleis het Loo in Apeldoorn, heeft een schitterende historie die u voelt tot in de kleinste details van het hotel. Waar vroeger keizers en koningen leefden in weelde geniet u nu van een moderne service. Het overdekte zwembad op de vierde verdieping biedt een uniek uitzicht op Paleis Het Loo.

In hotel De Keizerskroon in Apeldoorn worden 3-daagse en 5-daagse pensioentrainingen gegeven.

Aan de rand van De Koog, net buiten het gezellige centrum ligt hotel Greenside. Hier voert rust de boventoon. Dit intieme Texels viersterrenhotel heeft een ongekende eilandsfeer. Met ca. 10 minuutjes bent u op het strand. Ervaar de prettige luxe; de kamers van hotel Greenside bieden een zee aan ruimte (33-75m2). In de afgescheiden zithoek is het heerlijk ontspannen. Luxe vindt u in de vorm van Rituals producten en een privéterras of balkon.

In hotel Greenside in De Koog worden 3-daagse en 5-daagse pensioentrainingen gegeven.

Grand hotel Opduin op Texel is de ideale bestemming om helemaal tot uzelf te komen. Uw verblijf begint al op het moment dat de veerboot zich losmaakt van de kade in Den Helder. Door de ideale locatie midden in Nationaal Park De Duinen van Texel staat u binnen tien minuten met de blote voeten op het strand. Vanuit het raam van uw ruime kamer ziet u de konijnen en fazanten voorbij huppelen.

In grand hotel Opduin in De Koog worden 3-daagse en 5-daagse pensioentrainingen gegeven.

Kasteel Engelenburg ligt in de provincie Gelderland en is een bijzonder hotel met een rijke historie. Vanaf 1570 hebben talrijke adellijke families gewoond in dit kasteel dat uiteindelijk is omgebouwd naar een ‘lustoord’, een buitenplaats waar het goed toeven is. Dineren onder de sterren in het 19e eeuwse Serre restaurant. Wakker worden en nog even verder dromen in de prachtige kamers van de Orangerie of het Kaapse Huis.

In kasteel Engelenburg in Brummen worden 3-daagse pensioentrainingen gegeven.

Voor 2020 heeft Loof een nieuwe accommodatie voor u geselecteerd: Huize Koningsbosch in Castricum. Aan de rand van het Noord-Hollands duinreservaat ligt een uniek hotel wat ooit de eerste geregistreerde jeugdherberg in Nederland was. Een aantal bijzondere details zijn bewaard gebleven. Echter de kamers hebben een ware transformatie ondergaan en zijn ieder op eigen wijze ingericht.

In Huize Koningsbosch worden 3-daagse trainingen gegeven.

Hotel Ernst Sillem Hoeve in Den Dolder is gevestigd in een voormalig koetshuis uit 1880, gelegen in een 7 hectare groot eigen park. Hier komen grandeur uit het verleden en de moderne faciliteiten van nu zoals een infrarood sauna met zwembad samen. Tijdens deze training gaat u zeker naar buiten. De bosrijke omgeving van Lage Vuursche en Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug en paleis Soestdijk ‘om de hoek’ zijn bij uitstek geschikt om afstand te nemen van uw werk.

In hotel Ernst Sillem Hoeve worden vanaf 2021 3-daagse trainingen gegeven.