Accommodaties

We verzorgen Pensioen in Zicht trainingen (PIZ) op de volgende locaties en accommodaties.

Meer informatie? Mail met Margriet Hovens of bel: 072 5891570. U kunt ook online de brochure aanvragen.

Blooming hotel telt elf hectare eigen duingebied en kunstenaarsdorp Bergen ligt op steenworp afstand. Het hotel heeft alle comfort om te genieten van een aangenaam en ontspannen verblijf in Bergen. Iedereen komt hier tot bloei. want blooming inspireert, creëert, prikkelt en ontspant. Van ontvangst tot vertrek. Van ontbijt tot diner. Van bedtijd tot wakker worden.

In het blooming hotel in Bergen worden 3-daagse en 5-daagse pensioentrainingen gegeven.

Château Holtmühle is een uniek historisch kasteel uit de middeleeuwen waar u zich met recht de koning te rijk voelt. Rust en een luxueuze ambiance in een romantische omgeving zorgen dat u zich in stijl kunt laten verwennen. Een nacht in één van de 66 geweldig sfeervolle kamers voorzien van alle gemakken maken dat u zich meteen kasteelvrouw en -heer voelt.

In château Holtmühle in Tegelen worden 3-daagse pensioentrainingen gegeven.

Hotel De Keizerskroon, gelegen naast Paleis het Loo in Apeldoorn, heeft een schitterende historie die u voelt tot in de kleinste details van het hotel. Waar vroeger keizers en koningen leefden in weelde geniet u nu van een moderne service. Het overdekte zwembad op de vierde verdieping biedt een uniek uitzicht op Paleis Het Loo.

In hotel De Keizerskroon in Apeldoorn worden 3-daagse en 5-daagse pensioentrainingen gegeven.

Greenside Hotel op Texel is een intiem viersterrenhotel met een ongekende eilandsfeer. Proef de culinaire gerechten met lokale producten en ervaar de prettige luxe van het hotel. De kamers van Greenside Hotel Texel bieden een zee aan ruimte (33-75m2). In de afgescheiden zithoek is het heerlijk ontspannen. Luxe vindt u in de vorm van Rituals producten en een privéterras of balkon.

In hotel Greenside in De Koog worden 3-daagse en 5-daagse pensioentrainingen gegeven.

Grand hotel Opduin op Texel is de ideale bestemming om helemaal tot uzelf te komen. Uw verblijf begint al op het moment dat de veerboot zich losmaakt van de kade in Den Helder. Door de ideale locatie midden in Nationaal Park De Duinen van Texel staat u binnen tien minuten met de blote voeten op het strand. Vanuit het raam van uw ruime kamer ziet u de konijnen en fazanten voorbij huppelen.

In grand hotel Opduin in De Koog worden 3-daagse en 5-daagse pensioentrainingen gegeven.

Kasteel Engelenburg ligt in de provincie Gelderland en is een bijzonder hotel met een rijke historie. Vanaf 1570 hebben talrijke adellijke familie gewoond in dit kasteel dat uiteindelijk is omgebouwd naar een ‘lustoord’, een buitenplaats waar het goed toeven is. Dineren onder de sterren in het 19e eeuwse Serre restaurant. Wakker worden en nog even verder dromen in de prachtige kamers van de Orangerie of het Kaapse Huis.

In kasteel Engelenburg in Brummen worden 3-daagse pensioentrainingen gegeven.