Trainingen pensioen in zicht

Aangepaste planning

Op basis van de richtlijnen van de regering van 23 maart hebben wij besloten de pensioentrainingen die tot aan 1 juni gepland staan te annuleren. Als deelnemer ontvangt u van ons persoonlijk bericht en overleggen we met u over omzetting naar een latere datum. Op dit moment werken wij aan een aangepaste planning. Er zullen in het najaar en begin 2021 extra trainingen worden ingepland.

Boeiende onderwerpen

De trainingen bieden een breed scala aan onderwerpen: invulling van tijd, relaties en netwerken, vrijwillige activiteiten, gezondheid en communicatie. De notaris praat u bij over erf- en familierecht, het levenstestament en de Wet Langdurige Zorg.

De inhoud van de 3-daagse en de 5-daagse training is gelijk. Het verschil ligt in het tempo waarin het wordt gegeven en de activiteiten. Het 3-daagse programma heeft beperkte tijd voor reflectie en ontspanning; het geheel is een stuk compacter dan de 5-daagse.

Verschillende thema’s

Elke training heeft een eigen thema dat op aantrekkelijke wijze in het programma is verwerkt. Het is op speelse wijze verbonden met bezigheden waar u mogelijk na uw pensioen meer tijd aan wilt besteden.
U kunt kiezen voor fietsen, golf, cultuur of voor uitwaaien op Texel of logeren in een historisch kasteel. Ze vormen een ontspannend intermezzo tijdens de cursus, maar indirect ook een voorbereiding op een ander dagritme en het bewust kiezen van bezigheden.  Kies het thema dat het beste bij u past, kijk op het overzicht thema’s

Mooie accommodaties

We hebben onze hotels met zorg gekozen. Van strandhotel tot kasteel. Een overzicht van onze accommodaties vindt u hier.

Start- en eindtijden

Een 3-daagse training start op maandag of woensdag om 11.30 uur en eindigt op de derde dag om 15.30 uur.
De 5-daagse trainingen starten op maandag om 13.30 uur en eindigen op vrijdag om 13.30 uur.

Kosten training 

– alle 3-daagse trainingen € 800,- p.p.
– alle 5-daagse trainingen € 1.235,- p.p.
De prijs is inclusief de training en verblijf op basis van logies en volpension en exclusief toeristenbelasting en BTW.

Wilt u meer info? Mail of bel met Margriet Hovens: margriet.hovens@looftrainingen.nl / 072 5891570. U kunt ook online de brochure aanvragen.