thema’s 5-daagse trainingen

De thema’s van onze trainingen vormen een ontspannend intermezzo tijdens de training, maar indirect ook een voorbereiding op een ander dagritme en het bewust kiezen van bezigheden. Bij de 5-daagse trainingen wordt in de middag (deels) tijd ingeruimd voor de activiteiten die bij het thema passen. De ochtend en de avond worden in principe gebruikt voor de relevante pensioenonderwerpen (Eén avond houden we vrij.).

De trainingen starten op maandag om 13.30 uur en eindigen op vrijdag ook weer om 13.30 uur. De kosten bedragen €1.235,- p.p. voor alle 5-daagse trainingen. Deze prijzen zijn inclusief de training, verblijf op basis van volpension en exclusief toeristenbelasting en BTW.

Kijk voor alle 5-daagse trainingen op deze agenda 5-daagse. Of bekijk onze brochure
5-daagse 2019

 

blik verruimen (Texel)

Wilt u de pensioentraining beleven op een heel andere plek? Dan is de oversteek naar Texel met het unieke eilandgevoel ideaal. U verblijft in een topaccommodatie aan de kust van Texel, omringd door pure natuur. Dat ruikt, voelt én proeft u. In de frisse zeewind en in de overheerlijke gerechten en eerlijke eilandproducten. Het programma biedt u een gevarieerde blik op het eiland. Museum Kaap Skil, de ambachtelijke likeurmakerij, de garnalenkotter en de beschermde natuur kleuren uw herinnering aan Texel.

locatie 2019: Texel Grand Hotel Opduin
6 – 10 mei | 17 – 21 juni | 23 – 27 september | 11 – 15 november

 

zilt en zoet (Texel)

Voor de ware fijnproever. De vruchten van het eiland worden overdag gezocht, geplukt en gewogen en deze vindt u ’s avonds terug op uw bord. U bezoekt o.a. de kaasboerderij Wezenspyk, de oudste likeurmakerij in Oosterend en op woensdag krijgt u tijdens het diner een wijnproeverij. Met een kotter het wad op garnalen vangen, na verwerking pellen en proeven maar. Aan het eind van de training ontvangt u een bijzondere verrassing, met receptuur, om thuis nog een keer mee aan de slag te gaan.

locatie 2019:Texel  Hotel Greenside
1 – 5 juli | 26 – 30 augustus | 16 – 20 september | 7 – 11 oktober

 

aan de slag (Texel)

Golfen op Texel. De perfecte combinatie van bewegen, buiten zijn en ontspannen persoonlijk contact. Ideaal om golf te ontdekken of verder te ontwikkelen. U leert de beginselen van de sport en volgt clinics. De meer geoefende spelers, al dan niet in het bezit van een GVB of Baanpermissie, werken onder leiding van een pro verder aan hun techniek. Welke plaats krijgt golf in de toekomst en wat speelt er nog meer? U staat er swingend bij stil.

locatie 2019: Texel Hotel Greenside
13 – 17 mei

 

kroon op je werk (Apeldoorn)

Kroondomein Het Loo bezit een rijke cultuurhistorie. Het is gelegen in een prachtig natuurgebied met vele sprengen en vijvers en een oerecht bosreservaat. U zult genieten van het landschap met zijn grote biodiversiteit. Of u nu een bezoek brengt aan de Oude Olifantenschuur, de Koninklijke Stallen en tuinen of wild gaat spotten onder leiding van een parkgids; u raakt niet uitgekeken. U verblijft in Hotel De Keizerskroon, pal naast Paleis Het Loo. Zet de kroon op uw werk!

locatie 2019: Apeldoorn Hotel De Keizerskroon
3 – 7 juni

 

opstappen wegwezen (Apeldoorn)

Deze training bevindt zich op een locatie die rijk is aan cultuur en natuur. Daar gaat u deze week actief van genieten. Drie middagen stapt u op de fiets voor een mooie route in de omgeving en fietst u door een prachtig landschap. Historie en uitgestrekte bossen wisselen elkaar af. U verblijft in hotel De Keiizerskroon, pal naast Paleis Het Loo. Het overdekte zwembad op de vierde verdieping biedt u daar een uniek uitzicht op. Ingrediënten genoeg voor een vorstelijk verblijf..

locatie 2019: Apeldoorn De Keizerskroon
3 – 7 september

 

proeven van kunst (Bergen NH)

Heeft u een voorliefde voor kunst en cultuur en wilt u daar na uw pensioen meer tijd aan besteden? Dan kunt u hiermee in Bergen een prachtige start maken. U maakt een wandeling langs de historische bouwkunst van de Amsterdamse School in Bergen en brengt een bezoek aan museum Kranenburgh. Daarnaast bent u te gast bij enkele kunstenaars in hun Bergense atelier. Ook gaat u zelf aan de slag onder begeleiding van een kunstenaar. Inspiratie voor de toekomst!

locatie 2019: Bergen  blooming hotel
21 – 25 oktober

 

in beweging (Bergen)

U staat in deze training al bewegend stil bij uw toekomst. Op het programma staan fietsen, wandelen en tai chi/yoga.  In combinatie met de inhoud van de training een mooie balans van geestelijke en fysieke in- en ontspanning.  U verblijft in de energieke en inspirerende omgeving van het blooming hotel in Bergen. Goede condities voor de toekomst!

locatie 2019: Bergen blooming hotel
9 – 13 september