thema’s 5-daagse trainingen

De thema’s van onze trainingen vormen een ontspannend intermezzo tijdens de training, maar indirect ook een voorbereiding op een ander dagritme en het bewust kiezen van bezigheden. Bij de 5-daagse trainingen wordt in de middag (deels) tijd ingeruimd voor de activiteiten die bij het thema passen. De ochtend en de avond worden in principe gebruikt voor de relevante pensioenonderwerpen (Eén avond houden we vrij.).

De trainingen starten op maandag om 13.30 uur en eindigen op vrijdag ook weer na de lunch om 13.30 uur. De kosten bedragen €1.235,- p.p. voor alle 5-daagse trainingen. Dit bedrag is inclusief de training, de overnachtingen op basis van volpension en exclusief toeristenbelasting en BTW.

Kijk voor alle 5-daagse trainingen op deze agenda 5-daagse. Of bekijk onze brochure
5-daagse 2019

 

het echte eilandgevoel (Texel)

Wilt u de pensioentraining beleven op een heel andere plek? Dan is de oversteek naar Texel met het unieke eilandgevoel ideaal. U verblijft in een topaccommodatie aan de kust van Texel, omringd door pure natuur. Dat ruikt, voelt én proeft u in alles door. Het programma biedt u een gevarieerde blik op het eiland met o.a. Museum Kaap Skil, de vuurtoren, maken van jutterskunst, wandeling met een gids of varen met de garnalenkotter. De beschermde cultuur en natuur kleuren uw herinnering aan Texel.

locatie: Texel Grand hotel Opduin
2020 31 augustus – 4 september | 16 – 20 november
2021 15 – 19 maart | 29 maart – 2 april | 26 – 30 april | 14 – 18 juni

 

zilt en zoet (Texel)

Voor de ware fijnproever. De vruchten van het eiland worden overdag gezocht, geplukt en gewogen en deze vindt u ’s avonds terug op uw bord. U bezoekt bijvoorbeeld een kaasboerderij of een Texelse stokerij. In deze week gaat u ook met een kotter het wad op garnalen vangen, na verwerking pellen en proeven maar. Op woensdag krijgt u tijdens het diner een wijnproeverij. Aan het eind van de training ontvangt u een bijzondere verrassing, met receptuur, om thuis nog een keer mee aan de slag te gaan.

locatie: Texel  Hotel Greenside
2020 12 – 16 oktober | 9 – 13 november
2021 19 – 23 april | 28 juni – 2 juli

 

aan de slag (Texel)

Golfen op Texel. De perfecte combinatie van bewegen, buiten zijn en ontspannen persoonlijk contact. Ideaal om golf te ontdekken of verder te ontwikkelen. U leert de beginselen van de sport en volgt clinics. De meer geoefende spelers, al dan niet in het bezit van een GVB of Baanpermissie, werken onder leiding van een pro verder aan hun techniek. Welke plaats krijgt golf in de toekomst en wat speelt er nog meer? U staat er swingend bij stil.

locatie: Texel Hotel Greenside
2020 7 – 11 september
2021 17 – 21 mei

 

opstappen en wegwezen (Apeldoorn)

Deze training bevindt zich op een locatie die rijk is aan cultuur en natuur. Daar gaat u deze week actief van genieten. Drie middagen stapt u op (uw eigen of gehuurde) fiets voor een mooie route in de omgeving en fietst u door een prachtig landschap. Historie en uitgestrekte bossen wisselen elkaar af. U verblijft in hotel De Keizerskroon, pal naast Paleis Het Loo. Het overdekte zwembad op de vierde verdieping biedt u daar een uniek uitzicht op. Ingrediënten genoeg voor een vorstelijk verblijf..

locatie: Apeldoorn De Keizerskroon
2020 8 – 12 juni
2021 7 – 11 juni

 

proeven van kunst (Bergen NH)

Heeft u een voorliefde voor kunst en cultuur en wilt u daar na uw pensioen meer tijd aan besteden? Dan kunt u hiermee in Bergen een prachtige start maken. U maakt een wandeling langs de historische bouwkunst van de Amsterdamse School in Bergen en brengt een bezoek aan museum Kranenburgh. Daarnaast gaat u langs bij enkele kunstenaars in hun Bergense atelier. Ook gaat u zelf aan de slag onder begeleiding van een kunstenaar. Inspiratie voor de toekomst!

locatie: Bergen  blooming hotel
2020 19 – 23 oktober