texel – hotel greenside – zilt en zoet

Voor de ware fijnproever! Al uw zintuigen worden geprikkeld tijdens dit culinaire avontuur op Texel. U proeft het eiland in de zilte zeelucht, de verse vis en de eerlijke eilandproducten. U bezoekt bijvoorbeeld kaasboerderij Wezenzpyk, een likeurmakerij of eenTexelse bierbrouwerij. De woensdagavond is een culinaire avond met uitleg bij een wijn- en gerechtenproeverij. De garnalen die gevangen worden in de Waddenzee, worden in het diner verwerkt. Aan het eind ontvangt u een bijzondere verrassing, met receptuur. Om thuis de smaak te pakken te houden!

Hotel Greenside
2020  8 – 12 juni | 29 juni – 3 juli | 24 – 28 augustus | 12 – 16 oktober | 9 – 13 november
Neem voor meer informatie contact op met Margriet Hovens 072 589 1570 margriet.hovens@looftrainingen.nl. U kunt ook online de brochure aanvragen.
Al gekozen? Dan kunt u zich hier aanmelden.