texel – hotel greenside – zilt en zoet

Voor de ware fijnproever! Al uw zintuigen worden geprikkeld tijdens dit culinaire avontuur op Texel. U proeft het eiland in de zilte zeelucht, de verse vis en de eerlijke eilandproducten. U bezoekt de kaasboerderij Wezenzpyk, de oudste likeurmakerij of de Texelse bierbrouwerij. De woensdagavond is een culinaire avond met uitleg bij een wijn- en gerechtenproeverij. De garnalen die gevangen worden in de Waddenzee, worden in het diner verwerkt. Aan het eind ontvangt u een bijzondere verrassing, met receptuur. Om thuis de smaak te pakken te houden!

Hotel Greenside 18 – 22 maart | 8 – 12 april | 1 – 5 juli | 26 – 30 augustus | 16 – 20 september | 7 – 11 oktober
Neem voor meer informatie contact op met Margriet Hovens 072 589 1570 margriet.hovens@looftrainingen.nl. U kunt ook online de brochure aanvragen.
Al gekozen? Dan kunt u zich hier aanmelden.